Maanantai, 17.5.2021 
Maisa, Rebekka, Mailis
Maakunta TILAAJILLE

Joensuun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juha Mustonen kaipaa avointa keskustelua Siun soten tilanteesta: Onko organisaatio enää ajan tasalla?

  • Saija Kauhanen
  • Minna Raitavuo
Joensuun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, keskussairaalan konservatiivisen klinikkaryhmän palvelupäällikkö Juha Mustonen sanoo, ettei keskustelun tyrehdyttäminen ja ongelmien vähättely poista ongelmia. - Nyt tarvitaan avointa ja rehellistä keskustelua Siun soten tilanteesta.Arkistokuva. Joensuun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, keskussairaalan konservatiivisen klinikkaryhmän palvelupäällikkö Juha Mustonen sanoo, ettei keskustelun tyrehdyttäminen ja ongelmien vähättely poista ongelmia. - Nyt tarvitaan avointa ja rehellistä keskustelua Siun soten tilanteesta.Arkistokuva.

Joensuu maksaa joka kuukausi yli 20 miljoonaa euroa Siun sotelle siitä, että homma toimii. Nyt se ei näytä kaikilta osin toimivan, ja heikentyneet palvelut on korjattava pikaisesti, sanoo Juha Mustonen.

Joensuun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juha Mustonen (kesk.) kaipaa avointa keskustelua Siun soten tilanteesta. Taustalla ovat esille nousseet ongelmat esimerkiksi vastaanottopalveluiden toiminnassa ja lääkäritilanteessa.

Haluatko lukea koko artikkelin?


Digitilaus 1 euroa 1kuukausi
Digi ja Kaiku 9,95e 1kk

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään tästä